Classics, passion for the past

1959 Triumph TR3

€ 42950

Body Cabriolet
VIN t2462
Triumph TR3 | Gerestaureerd | Goede staat | 1959
Highlights:
- Gerestaureerd - Fotoreportage van de restauratie aanwezig - 1991cc 4-cilinder motor met dubbele carburateurs - Handgeschakelde 4-versnellingsbak - Zwarte soft top
Gerestaureerde Triumph TR3 te koop Wij bieden te koop aan deze mooie Triumph TR3 uit 1959. Deze TR3 is afkomstig van een bekende klant die de klassieker in het verleden bij ons heeft gekocht. De Triumph is in het verleden gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een goede staat. Er is een fotoreportage van de restauratie aanwezig. Hij wordt aangedreven door de 1991cc 4-cilinder motor met dubbele carburateurs.
Rode Triumph TR3 te koop Een Triumph TR3 is van zichzelf al een prachtige verschijning, maar het rode lakwerk van deze klassieker maakt er helemaal een eyecatcher van. Het lakwerk knalt eruit en combineert erg mooi met het chroomwerk en de gespoten spaakwielen. Het interieur verkeert in een nette staat en is uitgerust met zwarte bekleding met witte piping. De TR3 beschikt over een zwarte soft top en cover. Zodra de zon schijnt, klapt u in een handomdraai de soft top in zodat u kunt genieten van de buitenlucht tijdens het toeren.
Triumph TR3 kopen? Bent u op zoek naar een gerestaureerde Triumph TR3? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.
Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk. Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen. Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.
Pin it